МОДЕЛЬ ДИАГНОСТИКИ КАЧЕСТВА ОБУЧЕНИЯ В ПЕДАГОГИЧЕСКОМ ИНСТИТУТЕ И В УНИВЕРСИТЕТЕ - Каипова, С.К.; Далиева, П. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада олий таълим муасасаларида диагностикани ташкил етишнинг таркибий ва услубий модели кўриб чиқилади ва тақдим етилади.
Keywords: ўқув жараёни; кузатиш; диагностика; таълим тизими; олий талим; педагогика коллеж