RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANGAN HOLDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH - Baltabaev, J. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada raqamli taʼlim muhiti va axborot texnologiyalari yordamida taʼlim sifatini oshirish imkoniyatlari va foydalanish usullari tahlil qilindi. Shu bilan birga, bu texnologiyalarning taʼlimdagi oʻrni, afzalliklari va kelajakdagi rivojlanish yoʻnalishlari haqida maʼlumotlar berildi.