ПУБЛИЦИСТИКАЛЫҚ ТЕКСТ СТИЛИСТИКАСЫН ҮЙРЕНИЎДИҢ ТЕОРИЯЛЫҚ тийкарлары - Пирниязова, А.К.; Каллибекова, Г.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада журналистик матнларнинг стилистикасини ўрганувчи адабиётлар ҳақида умумий маълумот берилган. Қорақалпоқ журналистика соҳасида бу мавзу ўрганилмаган. Ушбу мавзунинг долзарблиги аниқланган.
Keywords: публицистика; матн; услубият; медиаматн; журналистика; тил; жанр