СПЕКТРАЛ ПАРАМЕТРЛИ ЭЛЛИПТИК ТИПДАГИ ТЕНГЛАМА УЧУН АРАЛАШ ЧЕГАРАВИЙ МАСАЛА - Исломов, Х.; Карасакалов, Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада спектрал параметрли эллиптик типдаги тенглама учун аралаш чегаравий масаланинг ечими ягоналиги экстремум принципи ёрдамида исботланган ҳамда масала ечими мавжудлиги ҳақидаги теорема келтирилган.
Keywords: эллиптик тенглама; спектрал параметр; аралаш масала; экстремум принципи; масала ечими