O‘QUVCHILAR KONSTRUKTIV XULQ-ATVOR XUSUSIYATLARI SHAKLLANISHIDA NIZOLI VAZIYATLARGA MUNOSABAT USULLARI - Norqo‘ziyeva, D.Sh.; Mahammadova, R.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada ta’lim tizimida yuzaga keladigan shaxslararo nizolarning jamiyat rivojlanishiga salbiy ta’siri, kelib chiqish omillari haqida fikr yuritilib, unda ijtimoiy-psixologik-tibbiy jihatlari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim tizimi samaradorligining pasayishiga olib kelishi to‘g‘risida mulohazalar keltirilgan.