AN’ANAVIY XONANDALIK FANINI O‘QITISHNING KASBIY PEDAGOGIK USULLARI - Ro‘zmetov, Z.I. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Mazkur maqolada oliy ta’lim tashkilotlari musiqa ta’limi yo‘nalishida “An’anaviy xonandalik” fanini o‘qitishning usul, shakl, vosita, pedagogik shart-sharoitlari, an’anaviy xonandalikda o‘qtishning didaktik ta’minoti hamda o‘qtishning kasbiy va pedagogik imkoniyatlari muhokama etilgan.