OʻQUVCHILARNING IJODIY FAOLIYATI MALAKALARINI SHAKLLANTIRISHNING SAMARADORLIK KOʻRSATKICHLARI - Reymov, Q.D.; Artikov, M.B.; Aytoreev, A.I.; Bazarbayeva, L.G. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada kimyo oʻqitishda oʻquvchilarning ijodiy ish faoliyati malakalarini shakllantirish metodikasini takomillashtirilgan koʻrsatkichlari keltirilgan. Kimyo oʻqituvchisining metodik qarashlarini shakllantirish va ularni amaliyotga tadbiq qilish jarayoni yoritilgan.