ПРИМЕНЕНИЕ “СКАФФОЛДИНГ”- ПОДХОДА В ОБУЧЕНИИ ИНОСТРАННЫМ ЯЗЫКАМ УЧАЩИХСЯ НАЧАЛЬНОЙ ШКОЛЫ - Ибраимова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ушбу мақолада бошланғич мактаб ўқувчиларига инглиз тилини ўқитишда моделлаштириш, овоз чиқариб мулоҳаза қилиш, жумлани бошлаш ва бошқариладиган амалиёт каби стратегияларнинг роли муҳокама қилинади. Ушбу усуллар ўқитувчиларга масъулиятни аста-секин талабаларга юклайдиган, тилни ўзлаштиришга ҳам, танқидий фикрлашга ҳам ҳисса қўшадиган тизимли ёрдам кўрсатишга имкон беради.
Keywords: ёрдам кўрсатиш; инглиз тилини ўргатиш; бошланғич синф ўқувчилари; бошланғич таълим; тилни ўзлаштириш; таълим ислоҳотлари; моделлаштириш; йўналтирилган амалиёт