KIMYO FANINI OʻQITISH JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISHDA SUN’IY INTELLEKTDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Xasanova, X.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt imkoniyatlaridan foydalangan holda kimyo darslarini takomillashtirish masalalari tahlil qilingan. Fanni oʻqitishda mustaqil fikrlash, ijodkorlik va tadqiqotchilik faoliyatini yaxshilashga, kimyo fanidan ilmiy bilimlarni qabul qilish, mustahkamlash va ular asosida muayyan xulosalar chiqarishda sun’iy intellektning oʻrni haqida fikr yuritilgan.