OG‘ZAKI VA YOZMA NUTQNI O‘STIRISHDA KO‘CHMA MA’NOLI SO‘ZLAR VA TASVIRIY IFODALARDAN FOYDALANISH - Eshimbetov, O. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilaridan ibora, tasviriy ifoda va boshqa leksik vositalarni maqsadli o‘qitish orqali so‘z zaxirasini oshirish, eng asosiysi bog‘lanishli nutq hosil qilish uchun mashq va topshiriqlar tuzish bo‘yicha tavsiyalar, matn tanlash bo‘yicha yo‘l-yo‘riqlar taklif qilingan.