KREDIT-MODUL SHAROITIDA TALABALAR TA’LIMINI INDIVIDUALLASHTIRISH MAZMUNI - Arzikulova, S.F. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada kredit modul tizimida talabalarning individual ta’limini individuallashtirish mazmuni haqida ma’lumot berilgan bo‘lib, kredit modul tizimi, ushbu tizimda talabalar shaxsini individual yo‘nalganligini oshirish, ta’limni talaba shaxsi o‘zlashtirish qobiliyatiga moslashtirib tashkil etish, ta’limni individuallashtirish bosqichlari haqida so‘z boradi. Ushbu maqoladan tegishli soha vakillari nazariy ma’lumot sifatida foydalanishlari mumkin.