АБАЙ ИЛИМИНДЕГИ ТУТАСЛЫҚ: АҚЫЛЛЫ ҚАРА ҚЫЛДЫ ҚЫРЫҚҚА БӨЛМЕК - Салқынбай, А.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мазкур мақолада шоир Абайнинг қозоқ халқининг дунёқараши ва миллий маданиётига оид фалсафий фикрлари ҳақида айтилган.
Keywords: тюркология; миллий қадирёт; қозоқ тилшунослиги; семантика; тил ва маданият; миллий код; семантик аспект; компонент