BOLA HUQUQLARINING KAFOLATLARI VA UNI BUZGANLIK UCHUN MA’MURIY JAVOBGARLIK - Kudaybergenova, T.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada bola huquqlari, uning qonuniy asoslari, kafolatlari va uni buzganlik uchun ma’muriy javobgarlik toʻgʻrisida soʻz yuritilgan, shuningdek, bolalarni tarbiyalash va ularga ta’lim berish borasidagi majburiyatlarni bajarmaslik huquqbuzarligining oldini olish buyicha tavsiyalar berilgan.