QORAQALPOG‘ISTONDA AHOLIGA XIZMAT KO‘RSATISH SOHALARI HUDUDIY KLASTERLARINING SHAKLLANISHI VA ULARNI TAKOMILLASHTIRISH - Uzakbaev, K.K.; Qurbonov, Sh.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasida aholiga xizmat ko‘rsatish sohalari geografiyasi, uning asosiy yo‘nalishlari, hududiy va davriy xususiyatlari ochib berilgan.