LANDSHAFTLARDAN FOYDALANISHDA TURLI YONDASHUVLARNING QO‘LLANILISHI - Xasanov, P.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada landshaftlar va uning xilma-xilligi hamda undan foydalanish istiqbollari haqida soʻz boradi. Shuningdek, landshaftning geografik bilimlar tizimidagi oʻrni, fundamental va amaliy ahamiyati tahlil qilinib, landshaftlardan foydalanishda yondashuvlarning oʻziga xos tomonlarini aniqlashning asosiy usullariga urgʻu beriladi.