UMUMIY FIZIKA MAVZULARINI TIZIMLI TAHLIL METODI ASOSIDA OʻQITISH METODIKASI - Zaxidova, M.A.; Begmatova, D.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada biz biologiya va kimyo yoʻnalishi talabalariga fizikani oʻqitishda tizimli tahlildan qanday foydalanish mumkinligini, fizika qonunlari bilan izohlangan hodisalar misollarida koʻrib chiqamiz.