QORAQALPOG‘ISTONDA JAMOALASHTIRISH VA UNING OQIBATLARI - Abdukarimov, A.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Maqolada Qoraqolpog‘iston қишлоқ ҳўжалигини жамоалаштириш жараёни va uning оқибатлари haqida so‘z yuritiladi.
Keywords: ислоҳот; аграр; тоталитар сиёсат; жамоалаштириш; қишлоқ хўжалиги; Қорақалпоғистон автоном вилояти; казув