АҲОЛИ - МЕҲНАТ РЕСУРСЛАРИНИНГ ТАБИИЙ МАНБАСИ ВА УНГА ИЛМИЙ ЁНДАШИШ - Утепова, Г.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Таклиф қилинаётган мақолада аҳоли ва меҳнат ресурсларини методологик жиҳатдан ўрганишнинг кўпгина аҳамиятли социал-иқтисодий ва демографик масалалари ҳақида сўз боради.
Keywords: методология; аҳоли; меҳнат ресурслари; аҳоли бандлиги; ишчи кучи; табиат-аҳоли-жамият; миграция