ERKIN TUSHISH TEZLANISHINI VIDEOCOM YORDAMIDA OʻRGANISH - Jalekeshov, A.S.; Turekeev, X.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Erkin tushish tezlanishni aniqlashning bir necha usullari bor bo‘lib, bu ishda erkin tushish tezlanish qiymatini Videocom yordamida aniqlash usuli keltirilgan. Olingan natijalar nazariy jihatdan hisoblangan qiymatlar bilan solishtirish mumkin.