AJINIYOZ LIRIKASIDA BANDLI SHE’R SHAKLLARI - Allambergenova, N.G. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Mazkur maqolada Ajiniyozning “Bulbulzabon” tanlangan asarlaridagi she’r shakllari tahlilga tortiladi. Undagi murabba’ va muxammas janrlaridagi bandli she’rlari tahlili orqali Ajiniyoz she’rlarining shakl xususiyatlariga e’tibor qaratiladi.