ONGLI INTIZOM NEGIZIDA AXLOQ FUNKSIYALARI VA MADANIYATI - Usmonova, Sh.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Axloq masalasi hozirgi davrdagi muhim tarbiyaviy zarurat ekanligi, shaxsda axloqni shakllantirish va qaror toptirish masalasi muhim ahamiyat kasb etadi. Maqolada axloqning funksiyalari va madaniyati haqida nazariy ma`lumotlar keltirilgan. Axloq shaxs shakllanishida asosiy hususiyat ekanligi va axloqning tarixiy taraqqiyoti haqidagi ma`lumotlar yoritib berilgan.