ҚОРАҚАЛПОҚ АНЪАНАЛАРИНИНГ ТАЪЛИМ-ТАРБИЯВИЙ МАЗМУНИ - Исмайлов, А.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада қорақалпоқ халқининг тарихи, маданияти, урф-одати, миллий маънавияти, бетакрор – миллий анъана ва қадриятлари, дастурлари хақида сўз боради.
Keywords: урф-одат; анъана; қўшиқ; халқ нақллари; мақоллар; бешик жирлари (алла); топишмоқлар; жумбоқлар; эртаклар; бет очар