ELEKTRON TA’LIM RESURSLARI VOSITASIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI KASBIY FAOLIYATGA YО‘NALTIRIB О‘QITISH METODIKASI - Allambergenova, M.X. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda elektron ta’lim resurslarini yaratish hamda uning didaktik ahamiyati va undan foydalanish metodikasi haqida so‘z yuritiladi.