“TARMOQ TEXNOLOGIYALARI” FANINI O‘QITISHDA AMALIYOTGA YO‘NALTIRILGAN YONDASHUVDAN FOYDALANISH - Alaminov, M.X. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mavzu sohasini tadqiq qilish muallifga ma’ruza va laboratoriya mashg‘ulotlari doirasida bilim, ko‘nikma va amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishning asosiy bosqichlarini aniqlash imkonini berdi: nazariy tayyorgarlik, zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalangan holda kompyuter tarmoqlarini modellashtirish va muammolarni hal qilish uchun tarmoqlarni amaliyotni amalga oshirish. Kursni amaliyotga yo‘naltirilgan yondashuv yordamida o‘qitish texnologiyalari ishlab chiqilgan.