O‘ZBEK TILINI O‘RGANISH MAZMUNINI MINIMALLASHTIRISHNING ASOSIY TAMOYILLARI VA ZAMONAVIY METODLAR - Sultanova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek tili darslarida izchillikni ta’minlash, shuningdek o‘quvchilar nutqiy va lingvistik kompetensiyalarini oshirishga yordam beradigan zamonaviy metodlar haqida so‘z yuritiladi.