VAZIYATLARNI IMITATSIYALASH ASOSIDA OʻQUVCHILARDA TARIXIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHGA YOʻNALTIRILGAN PEDAGOGIK JARAYON MODELI - Seyfullaev, A.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada tarixiy tafakkurini shakllantirish shakllari, usullari, metodlari va ushbu maqsadga yoʻnaltirilgan pedagogik jarayon modeli ishlab chiqilgan va u haqida so‘z etilgan.