БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ ПЕДАГОГИК ФАОЛИЯТИДА КАСБИЙ-ПЕДАГОГИК ҲАМКОРЛИККА ТАЙЁРЛАШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Махамматова, С.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу маколада бўлажак ўқитувчиларнинг касбий-педагогик ҳамкорликка тайёрлаш тизимини шакллантириш, унинг илмий-амалий диагностик тизимини такомиллаштириш, талабаларда ўзаро ҳамкорлик сифатларини юксалтириш бўйича илмий тадқиқотлар олиб борилмоқда.
Keywords: фаолият; хамкорлик; таълим; метод; қобилият; лаёқат