TALABALARDA KREATIVLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Joldasova, G.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada bо‘lajak о‘qituvchilarda kreativlik sifatlarini rivojlantirish imkoniyatlari va tarkibiy qismlari haqida batafsil bayon etilgan. Shu bilan birga bо‘lajak о‘qituvchilarda kreativlik sifatlarini rivojlantirish bosqichlari, omillari hаm yoritilgan.