PEDAGOG KADRLAR KASBIY KOMPETENTLIGINI UZLUKSIZ RIVOJLANTIRISH MUAMMOSI - Haqnazarova, N.Q.; Mannopova, R.B.; Mashrapova, S.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada pedagoglarning kasbiy kompetentligini uzluksiz rivojlantirish orqali ularning kasbiy mahoratini oshirish va takomillashtirishni taʼminlash borasida olimlarning qarashlari oʻrganilgan.