TEMURBEKLAR MAKTABI SIFATINI OSHIRISH VA BOSHQARISH TIZIMI MODELINI TAKOMILLASHTIRISH - Bekturdiev, A.E.; Baxitjanova, K.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim sifatini boshqarishga ta’sir qiluvchi bir qator masalalar koʻrib chiqiladi va mavzuning asosiy tushunchalariga ta’riflar beriladi. Shu bilan birga ta’lim muassasasida ta’lim sifatini boshqarishning asosiy bosqichlari koʻrib chiqish va umumiy ta’lim tashkilotining ta’lim sifatini boshqarish tizimi modelining ahamiyati aniqlanadi.