PEDAGOGIK DIZAYN MODELLARI O‘QITUVCHINING INNOVATSION PEDAGOGIK FAOLIYATINING TARKIBIY QISMI SIFATIDA - Atamuratov, R.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada raqamli ta’limni tashkil etishda foydalaniladigan “Pedagogik dizayn” tushunchasi tahlil qilinadi. Shuningdek, bu atamaga berilgan ta’riflar farqlanadi va uning modellari haqida so‘z yuritiladi. O‘qituvchining innovatsion pedagogik faoliyatida qo'llash bo‘yicha tavsiyalar beriladi.