ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕГИ ПЕРИФРАЗАЛАРДЫҢ ТЕМАТИКАЛЫҚ ТОПАРЛАРЫ - Пирниязова, А.К.; Каллибекова, Г.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада қорақалпоқ тилидаги тасвирий восита – перифразалар ҳақида фикр юритилган. Поэзия ва публицистикадаги перифразалар гуруҳларга бўлиб ўрганилган.
Keywords: қорақалпоқ тилшунослиги; перифраза; публицистик услуб; тасвирий воситалар; поэзия; тематик гуруҳлар