TASHKILIY VA FARMOYISH HUJJATLARINING OʻZIGA XOSLIKLARI - Babadjanov, F. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mazkur maqolada oʻzbek tilida hujjatchilik tizimida tashkiliy va farmoyish hujjatlarining oʻziga xosliklari, lingvistik xususiyatlari, ularning matn tuzilishi, oʻzaro oʻxshash va farqli jihatlari tahlil etilgan, bajaradigan vazifalari koʻrib chiqilgan.