ВЛИЯНИЕ АГРАРНЫХ РЕФОРМ 1917-1920 ГОДОВ НА СОЦИАЛЬНО-ЭКОНОМИЧЕСКУЮ ЖИЗНЬ СЕЛ КАРАКАЛПАКСТАНА - Абдукаримов, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада 1917-1920 йилларда Қорақолпоғистон қишлоқ аҳолисининг ижтимоий-иқтисодий аҳволи ва тоталитар шўро тизимининг амалга оширган аграр ислоҳотлари ва унинг натижалари ҳақида сўз юритилади.
Keywords: ислоҳот; аграр; тоталитар сиёсат; Амударё бўлими; Ер туғрисида Декрет; хўжалик; десятин; Наркомзем