ФОРМУЛА КАРЛЕМАНА ДЛЯ МАТРИЧНОГО ПОЛИКРУГА В ПРОСТРАНСТВЕ КОСОСИММЕТРИЧНЫХ МАТРИЦ - Матякубов, З.К.; Халкназаров, А.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Карлеман формуласи соҳасида голоморф ёки гармоник функцияларнинг қийматларини уларнинг ягоналик топламларидаги қийматлари орқали тиклаш имконини беради. Ушбу мақолада кососимметрик матрицалар учун бирлик полидоирада Карлеман формуласи исботланган.
Keywords: матрицавий полидоира; классик соҳа; Шилов чегараси; автоморфизм; Карлеман формуласи