ГИПЕРБОЛАЛЫҚ ФУНКЦИЯЛАР ҲӘМ ОЛАР АРАСЫНДАҒЫ ҚАТНАСЛАР - Калекеева, Т.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада гиперболик функциялар, гиперболик функцияларнинг ҳосиласи, гиперболик функцияларнинг муносабати ва айрим хоссалари муҳокама қилинади.