МЕКТЕПКЕ ШЕКЕМГИ ЖАСТАҒЫ БАЛАЛАРДА ОПЕРАЦИЯЛЫҚ ОЙЛАЎДЫ ҚӘЛИПЛЕСТИРИЎДИҢ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ АЙРЫҚШАЛЫҚЛАРЫ - Уразимова, Т.В. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақола мактабгача ёшдаги болаларда оператив фикрлашни шакллантиришнинг психологик хусусиятлари муаммосига бағишланган. Болаларнинг оператив интеллектнинг ёшга боғлиқ хусусиятлари кўриб чиқилади.
Keywords: психология; тезкор фикрлаш; ақл-заковат; мактабгача ёш; ёш хусусиятлари