SHARQ MUTAFAKKIRLARINING KASBIY SHAKLLANISH MUAMMOSIGA DOIR MA’NAVIY-PSIXOLOGIK QARASHLARI - Yusupjonova, I.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
O‘rganilayotgan muammo bo‘yicha ilmiy adabiyotlarni tahlil qilish, ushbu tadqiqot shuni ko‘rsatadiki, talabalar kasbiy tanlash va kasbiy motivatsiyasining muammosi sharq mutafakkirlari tomonidan keng doirada tadqiq qilin. Shu bilan birga, kasbiy o'zlikni anglash va aniqlashga taalluqli umummetodologik va nazariy muammolar nazariy tahlil qilingan.