SHAXS PSIXOLOGIK MUNOSABATLARINING MOHIYATI VA O‘ZIGA XOSLIGI - Saidova, F.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada shaxslararo munosabatlarda o‘zaro ta’sir tasvirlangan. Shaxsning muloqot jarayonida bir-birini idrok etishi jamiyat va undagi turli odamlarning o‘ziga xos ichki ma’naviy dunyosini ifodalaydi. Olimlarning shaxslararo munosabatlardagi muammolarni talqini yoritilgan.