O‘SMIRLARDA DAXLDORLIK FAZILATI IJTIMOIY MUAMMO SIFATIDA - Aribjanova, U.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mazkur maqolada o‘smirlarda daxldorlik fazilatini namoyon bo‘lishining psixologik xususiyatlari, jumladan, o‘quvchilarni maktab taʼlimi, oiladagi odat va islohotlarga bo‘lgan daxldorligi o‘rganildi.