TALABALARDA BAXTLI OILA TO‘G‘RISIDAGI TASAVVURLAR SHAKILLANISHINING PSIXOLOGIK DETERMINATLARI - Abdurayimov, S.O. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada talabalarning muvafaqqiyatli oila haqidagi tushunchalarining ijtimoiy–psixologik determinantlarini aniqlashdan iborat ijtimoiy munosabatlarda shaxs sifatida shakllanishiga qaratilgan tushunchalar xosil bo‘lishining tipilogik xususiyatlarini o‘ziga xos jihatlari va o‘rganilganlik holatini tahlil qilish.