BOʻLAJAK BOSHLANG‘IСH SINF OʻQITUVCHILARINI KOLLOBORATIV TA’LIM TEXNOLOGIYASI ASOSIDA OʻQITISH - Seytjanova, U.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada 4K modeli bo‘yicha tadqiqotlar tahlil qilingan. Maqolada boʻlajak boshlang‘ich ta’lim yoʻnalishi talabalarining kasbiy kompetentsiyasini rivojlantirishga qaratilgan kolloborativ ta’lim texnologiyalarning ahamiyati va qoʻllash usullari haqida aytib oʻtilgan. Shuningdek, mavzuga doir ilmiy xulosalar berilgan.