XALQ PEDAGOGIKASI VATANPARVARLIK TUYG’ULARINI SHAKLLANTIRISH VOSITASI - Pazilov, T.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada boshlang`ich sinf o`quvchilarining vatanparvarlik ruhida tarbiyalanishida, rivojlanishida, shakllanishida, barkamollikka etishishida bolalar fol’klorining o`rni va shu masalalarga bog`liq bo`lgan ayrim tadqiqodchilarning fikrlariga tuxtalib o`tilgan.