SUN’IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING JISMONIY TARBIYADA MAQSADGA MUVOFIQLIGI - Seytmuratov, T.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Bugungi kunda texnologik taraqqiyot, jumladan, ta’lim va sport sohalarida ham o‘ziga xos va o‘zgartiruvchi o‘zgarishlarni keltirib chiqarmoqda. So‘nggi yillarda amalga oshirilgan muvaffaqiyatli loyihalar va ishlanmalar bilan, ayniqsa, sun’iy intellekt texnologiyalari ta’limdagi an’anaviy usullarni tubdan o‘zgartiradigan va bu sohada yangilik yaratadigan juda mashhur mavzudir. Ta’lim va sport sohasidagi raqamli transformatsiya va sun’iy intellekt ilovalari tushuntirilgan va misollar keltirilgan maqolamizda biz sun'iy intellektdan foydalanishning foydalari va turli xil qo‘llash sohalariga e’tibor qaratamiz.