ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ОБУЧЕНИЯ ПЕРЕГОВОРАМ В КОНТЕКСТЕ ПРОФЕССИОНАЛЬНО-ДЕЛОВОГО ОБЩЕНИЯ - Сейтенова, В.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Бу мавзу савдо-сотиқ ҳаракатларида мутахассисларни рус тилида суҳбатлашишга ўргатиш мақсади. Мақолада оғзаки суҳбат онгли шахслар томонидан ўзаро таҳлил қилинган. Савдо-сотиқ ҳаракатларда олиб бориладиган иш юзасидаги мулоқотларнинг параметрлари кўриб чиқилади. Муаллиф иш жараёнидаги асосий иш мулоқотларини турларга ажратади, ахборотнинг турларини умумий синфлаш асосида белгиланган.
Keywords: далиллаш; ўзаро ҳаракатлари; ўзаро тушуниш; алоқа; иш юзасидаги мулоқоти; муаллиф иш жараёни; суҳбатнинг ўзига хос фазилатлари