O‘QITUVCHILARNI TARIXIY MATERIALLAR VOSITASIDA VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Kosbergenov, R.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada yoshlar, bo‘lajak o‘qituvchilarni mahalliy tarixiy materiallar vositasida vatanparvarlik ruhida tarbiyalash jarayonini takomillashtirish va ularning pedagogik imkoniyatlari to‘g‘risida so‘z yuritiladi.