THE STATE OF TEACHING THE RUSSIAN LANGUAGE IN EDUCATIONAL INSTITUTIONS OF THE REPUBLIC OF KARAKALPAKSTAN - Khojaniyazova, A.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada Qoraqalpog‘iston Respublikasi ta’lim muassasalarida rus tilini o‘qitish holati o‘rganiladi. Ta’lim sohasida amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar va modernizatsiya tadqiqotchilar, ayniqsa, tilshunos olimlarning bilim va malakasini oshirishda katta imkoniyatlar ochmoqda.