TAYM-MENEDJMENT UMUMTA’LIM MAKTABLARINI BOSHQARISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH VOSITASI SIFATIDA - Bekniyazov, B.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada taym-menejment texnologiyasining xususiyatlari, turlari va yo‘nalishlari, metodlari, darajalari tahlil qilinadi. O‘quv jarayonida taym-menejment texnologiyasidan foydalanish imkoniyati asoslanadi.