BOSHLANG‘ICH SINFLARDA ONA TILI FANINI CHUQUR O‘ZLASHTIRILISHGA QO‘YILGAN ZAMONAVIY TALABLAR - Babasheva, G.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ch sinflarda ona tili fanini chuqur o‘zlashtirish uchun nimalarga e’tobor qaratish kerakligi, qanday usullardan foydalanish lozimligi haqida fikr yuritiladi.