MAXTUMQULI - SHEKSPIRI TURKMANNING - Quramboyeva, G. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mazkur maqolada buyuk turkman shoiri Maxtumquli-Firog‘iy she’riyatining o‘zbek va qoraqalpoq adabiyotiga ta’siri masalasi yoritilgan.